--> nyårsafton

Det känns inte direkt som att det är nyårsafton idag. Konstigt. Men det är ju så i alla fall. Ikväll ska vi till Nettan och Anders och käka exotisk planka. Blir rätt lugnt och sansat. Skönt. Kul att umgås lite. Imorgon är det dags för flygresa! Börjar faktiskt kännas nu. Ska bli riktigt kul. Blir segt att gå upp och åka iväg tidigt men det är det värt! Vi blir upphämtade vid åtta imorn bitti. Hua. Jag kommer säkert decka redan i bilen ner till Göteborg men det gör ju inget när jag slipper köra!

Nu ska jag ta och spela lite Alfapet och sen packa färdigt. Får se om jag bloggar nåt under semestern. Det återstår att se. Ha en härlig kväll!

Nyårskramar Anna

--> lördag

Lördag = sovmorgon! Lovely. Gick inte upp förrän 11. Nu sitter jag och surfar runt lite på nätet. Har spelat två omgångar Alfapet också. Riktigt kul men svårt. Förlorade idag. Men bättre lycka nästa gång! Idag är det tvätt som står på schemat. Måste röja undan lite tvätt nu innan vi åker. Det är så trist att komma hem till det sen annars. Annars blir det en lugn helg. Ska eventuellt till bäcksholmsgatan ikväll men får se vad det blir av det hela. Borde börja tänka lite på packningen också men det är otroligt svårt. Vet inte alls vad och hur mycket jag ska packa med mig. Men det ordnar sig säkert.

Blev lite störd på min logga här på bloggen. Den syntes ju inte idag. Fick ladda upp den igen. Orkar inte fixa mer med den just nu. Det får vara så.

Dags att ta tag i tvätten!
Kram så länge