fy fan va jag e bra

fy fan va jag är bra, fy fan va jag är bra.. för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeeeenteeen... fy fan va jag är bra! nog för att det var 5 år sen nu men man ska aldrig sluta att känna sig stolt. ja vad har jag då gjort de 5 år som gått sen jag sprang ut, glad och lycklig, från katedralskolan i "hålan" skara? jo jag har varit bosatt i karlstad och pluggat, pluggat och pluggat. för att till slut också bli lärare.. fy fan va jag är bra, fy fan va jag är bra, för jag har tagit examen, för jag har tagit examen, för jag har tagit exaaaameeen, fy fan va jag är bra!!!!!!! att jag nu sitter på ett fett studielån är ju en annan femma.. =) men vad gör man. nu får man ju jobba med det man tycker om, och det är helt klart värt studieåren och studielånen! det har alltid varit min dröm, att arbeta med barn, se dem utvecklas och lära dem saker!

så fort du vet vad du vill göra så satsa på det! gör dig själv stolt över att du lyckas!! och tänk på att misslyckanden är lärdomar som gör att du utvecklas!!
image5
alla är vi bra på olika saker!
ta vara på vad du är bra på!
ta vara på vad andra är bra på!

take care! //anna

måndag

usch vad segt.. hela dagen har varit seg.. och på jobbet var alla lite sega.. men det är väl för att det är måndag och har varit kasst väder hela dagen.. man blir ju inte direkt på toppenhurmör då.. skulle sluta halv sex men drog hem lite tidigare.. hade just då ingen lust med nåt. men sen när jag kom hem så kom jag igång och städa. det var inte dumt för de var verkligen välbehövligt ska jag säga=)  nu är det gjort.  det enda som är kvar är tvätten i maskinen som jag ska hänga när den är klar..

skönt att det är lite varmare nu ute.. det känns som om det går mot sommar i alla fall. längtar till semestern! då ska jag vara ledig i fem veckor! ska bli ljuvligt.. bara softa och ha det gott.. =) får se vad det blir för utflykter.. =) vore kul att hitta på nåt med brudarna..

nu ska jag hoppa ner i bädden..
pöss på er

ps. den här lilla pippifågeln tog jag kort på en vårdag förra året.. visst e den söt?
image4

klassfotboll i lidköping

fotboll, fotboll, fotboll. denna nerviga sport! särskilt att titta på!  nu har vi i två dagar stått vid kanten och gormat och jublat när det gått bra för dem. månesköld 5C. sofia har sprungit och skjutit och det har varit kul att se laget, för de har kämpat så bra! igår var det gruppspel och då vann de sin grupp och gick så klart vidare till slutspel. söndagen inleddes med en åttondelsfinal där de tog sig vidare. kvartsfinalen gick bra men den var enormt spännande då det blev självmål och så.. sen blev det förlängning i semifinalen. då spelades det med två spelare och målvakt. till slut föll de och missade finalen. men en seger i matchen om tredjeprecis gjorde att de i alla fall hade leende på läpparna när de avslutade cupen. en bronspeng e ju inte så dumt i alla fall! bra kämpat soffan!

fotbollskramar anna