--> tack!

Några omtänksamma själar gav mig avstånds-kramar igår! Det tycker jag var supersnällt! =) Då blev jag mycket glad! Tack, härliga vänner! Trevligt också att prata med dig Blomman så länge igår! Det var ju ett tag sen nu. Måste ses snart!

Idag känns det mycket bättre. Är hemma från jobbet och ska försöka komma tillbaka till normalt tempo. Jag ska ta en dusch och sen ta en långsam, kortare promenad för att få lite frisk luft. Känner att jag behöver det efter att ha legat under täcket i flera dagar. Idag har jag också börjat dagen med frukost! JIPPI!!! Kan väl inte säga att det var den godaste frukosten jag ätit men den dög i alla fall. =) Magen är glad över den om inte annat.

Igår startade jag ett nytt projekt;

image128

Jag och Tobbe brukar lägga ett 1000-bitarspussel i juletider varje år. Det är lite avkoppling samtidigt som det är kul. Vi brukar inte börja så här tidigt men nu måste det ju vara klart innan nyår, eftersom vi åker då! Sen passade det som lite tidsfördriv nu när jag är/var sjuk. Det som är extra kul är att vi hittat ett pussel med stimulerande motiv på. Jag blir vansinnig på alla 1000-bitars med bara hav och himmel. Eller stora blomvaser. De är sååå trista. Det är ju 500 liknande bitar och så långsamt. På detta kan man leta efter en liten speciell aktivitet och pussla den. Alla behöver inte prova med samma bitar. Jaja, nog om det. Visst ser det härligt ut? Om ni är sugna så får ni gärna komma och pussla lite nån dag. =)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Förhoppningsvis komma ut som en nästan ny människa! Blåsa håret är väl knappt idé eftersom det pissregnar ute men det är väl bäst om jag inte ska frysa.

Ha det gott!
KRAMISAR


ps. Ikväll hoppas jag att det blir andreas som får lämna idol, det var skandal förra veckan att daniel åkte ut. men jag ska väl inte klaga på resultatet. jag lägger ju inga telefonröster..............

ps2: så här långt(?) har jag kommit:
image129

--> magsjuk

Det har inte blivit nåt bloggande på några dagar. Jag har varit sängliggande. Åkte hem från jobbet i tisdags och sen dess har jag typ sovit, mått illa och sovit. USCH säger jag bara. Idag känns det ändå bättre. Har orkat vara uppe en lång stund. Är väl inte direkt sugen på mat men hoppas att det kommer igång snart igen. Man blir ju så seg och trökig av att gå hemma också. Känns inget kul alls. Men det är bara invänta så man orkar jobba.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund.
Inga kramar från mej, det vill ni garanterat inte ha=)

--> idag

Tog en promenad fram till torget för att kolla in julskyltningen. Kändes inte riktigt som man var i stämning för detta ännu men jag gjorde i alla fall ett försök. Affärerna var okej men inte så mycket mer än vanligt, Några extra tomtar som sprang på tvärgatorna och bodar på torget. Annars som vanligt! Jag inhandlade i alla fall en fin svart advenstsljusstake på Åhléns. Den var i porslin med lite dekorationer på. Väldigt fin! Här ser ni den;
image127

Bilden är hämtad från www.ahlens.se

Nästa söndag är det julskyltning i Götene. Det brukar faktiskt vara rätt mysigt. Då har man ju ställt fram sina egna ljusstakar och sånt också. Extra mys! Får se om vi tar en tripp till mamsen och papsen då! Först är det en hel veckas jobb! Vi tränar luciasånger för fullt nu!

Ha det gott, kram