--> yeooo

Måndag avklarad. Puh=) Bara två dagar kvar denna veckan!! Ska bli helt underbart med fyra dagar ledigt i helgen! Hoppas på fint väder. Hörde dock talas om att det skulle bli ostadigt till helgen. Typiskt. Men det sista som överger en är ju hoppet! =) Idag har det varit rena sommarvärmen. Bilen visade 23 grader när jag åkte hem från jobbet vid halv fem. Känns konstigt. Men underbart, visst är det?

Var och shoppade lite på hemvägen=) Blev tre t-shirts på Gina, ett par jeans på Kappahl och lite jox på apoteket. Hittade två par jeans till Tobbe också på J&J. Han blev helnöjd=) Det var ju tur.

Imorgon blir det till att jobba och sen träffa Emelie. Ska bli riktigt kul att se henne efter ett halvår.. =)

Dags att slå en pling till mor!
Tjingeling!

--> söndag

Helgen snart slut. Har varit rätt lugnt. I fredags var jag hos kusinen på kalas. Käkade paj och tårta. Trevligt var det. Igår var det en riktigt seg dag. Sovmorgon lite för länge!=) Tog en promenad till bäcksholmsgatan och hälsade på Irmelin, Hans och Sofia. Satt och tjötade samt käkade lite. Det var skönt att komma ut på något. Kvällen ägnades framför tv:n. Kollade på Körslaget, Sing-along och Extra extra. Sen var jag lagom trött och somnade gott.

Idag har jag tvättat lite vinterkläder. Hänger just nu på tork på balkongen! Ska hänga ner allt i källaren sen. Gött att slippa alla tjocka kläder nu. Problemet är bara att jag inte kommer i så många vårjackor just nu och har inte lust att köpa nån annan. Hoppas på att det blir varmt och gott så man klarar sig med tröja. Fleecen funkar bra. Kanske inte så snygg men ändå.

Nu ska jag blega lite på Andra Avenyn.
Trevlig söndag på er!
Kram