--> bokrea!

Bokrea! Ja det blev en del inköp. Det är otroligt kul med böcker. Extra kul när de är billigare! handlade på Åhléns också och där fick man en värdecheck också på 50 spänn som man kan köpa nåt annat för en annan dag. fantastiskt! =) Var en sväng på Byoung också. Blev en lång tröja samt en mysdress, hur go som helst. Blev kär i den direkt. Den hängde på ett ställ utanför och kostade bara 199 kr. Det var lagom det!

Annars har det varit en soft dag på jobbet. Vi hade många barn men det funkade bra. Flöt på liksom. Jag slutade vid två! Skönt med lite fri eftermiddag. Funderar på att åka med mamma på bingo sen. Det var ett tag sen nu igen. Ja, det lutar nog åt det.

Nu ska jag käka min baguette från Fifflers! Mums!

Herrå!

ps. Grattis kusin Malin till körkortet! =)

--> bwo.......wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! Vad grymma de var! Riktigt bra låt. Föll mig helt i smaken! Men så var det ju en typisk bwo-låt också! Riktigt nice. Den kommer köras varm i bilen sen. Scenkläderna kan väl uppfattas som lite avsides men lite konstigt ska det väl vara när det är festival=) Personligen tyckte jag att de var extremt fula. Men lite roliga också, samtidigt! Tänk att Frida gled in i Globen då med sin låt, wow! Det var inte dåligt gjort. Låten var en bra danslåt men vet inte om den passar in i sammanhanget.. Men å andra sidan, vilka låtar passar? Det är en sån salig blandning nu så det är lite kul att det kommer fram lite blandat. Det lär ju bli en varierad final i globen om man säger så! Precis som jag sa igår så är det klagomål idag på att Patrik Isaksson inte gick vidare. Men han hade ingen bra låt! Man kan inte gå vidare på att man har ett känt namn, som bwo sa. Det måste vara en bra låt också. Se bara hur det gick för Johnson och Häggkvist. Jaja, jag är i alla fall nöjd med gårdagens utslag och kommer sitta bänkad på finaldagen!

Sen toppades kvällen med den underbara Björn Gustavsson igen. Igår var det verkligen en höjdare. Haha! Jag skrattade högt tillsammans med pappa i soffan. Vad tusan får han allt ifrån? hehe..

Nog om melodifestivalen. Pratade just med Madde som är i Brasilien. Det var kul att höra från henne. Hon har det bra! Ska bll kul att ses när hon kommer hem igen sen. Kram till dig gumman!

Nu är det dags att ta tag i livet.
Kram på er