--> hua vilket väder

Snacka om att man hatar den svenska vintern när den är som den är idag. Blåst, regn och snorkallt. Man fryser ju ända in i benmärjen. USCH! Jobbade hela dagen idag. Vi var i skogen med alla ungarna och det var faktiskt skönt. Blåste inte så mycket där. Men det är lerigt och trist underlag att leka i när det är sånt här. Vi vill ju ha lite vanlig snö. Så man kan bygga snögubbar och åka pulka och bli sådär härligt rosig om kinderna. Men det kan vi ju glömma verkar det som. =(

Efter jobbet var jag på Larssons Skafferi och tog en fika samt snackade goja med Paco, Ida, Grappo, Blim, Jenny och Carro. Det var mycket trivsamt. Har också varit riktigt duktig och ringt min kära vän Madde idag också. Det var ju superlänge sen nu. Hoppas vi ses snart. På Larssons blev det en kaffelatte och sen blev det våfflor med Tobbe när jag kom hem igen. Mumsigt värre. Det behövdes nåt att trösta sig med i detta väder.

Imorn är det dags att stiga upp innan tuppen. Börjar nämligen kl 6.00. Usch, hade gärna tagit sovmorgon men får sluta 13 istället så det får gå! Måste ladda för helgen är fullspäckad: 2 kalas, städning, tvättning och storhandling. Känns som om helgen kunde kvitta.

Blås inte bort!
Nu är det dags att hoppa ner i bädden.
Kram o Gonatt

--> trött

En man kort på jobbet hela dan och det känns ska jag säga. Jag är supertrött nu, Jobbade till halv sex. Var och tankade på hemvägen för den där nedrans reservlampan tändes ju. Trökigt men sant. Nu har jag precis käkat en tallrik med fil. Det var mumsigt. Ska kolla lite på Andra Avenyn tror jag, har fastnat i det. Kollar på svt:s hemsidan. Supersmidigt är det. Gratisprogram och man kan se dem när man vill=)

Imorgon ska jag antaglligen spela bingo med mamma, mormor och bima! Det var riktigt länge sen nu så det kan bli kul!

Bye bye

--> greys

Fast i Greys Anatomy! Älskar verkligen den serien=) Har inte kollat nu på ett tag men har några program kvar att se. Säsongen drar nog igång snart igen på femman. Lovely!

Idag är det en riktig slappardag! Jag tog sovmorgon och sen har jag mest blegat på datorn. Har ju fått min nya dator nu. Min laptop levde ju på övertid. Men nu är den utbytt. Den nya funkar kanoners. Lite mer plats i den också, det är ju aldrig fel. Ska snart ta mig lite att käka. Borde kanske bädda sängen också men tror att jag struntar i det! Heheh..

Imorgon är det dags att jobba igen. Ska börja med en datautbildning också på kvällen. Får se vad det är för nåt. Blir säkert bra.

Hoppas ni haft en bra helg!

KRAMIZZZZ
image140