--> sista juli

Imorn är det redan första augusti! Tänk vad det ramlar på. Thea är 10 dagar idag och en matglad tjej! Skulle nog gärna bosätta sig vid bröstet om hon fick! Hihi.. Men det är skönt att hon äter =).

Idag blir det lugnt. BVC har varit här en sväng och informerat massor! Känns lite rörigt i huvudet nu men det gick bra. Det är som sagt mycket nytt med ett litet knyte! Varje dag är en utmaning känns det som. Häftigt det där. Fast man har ju ännu inte fattat riktigt att man är förälder. Känns rätt konstigt. Kommer nog ta ett tag innan man känner sig som mamma.

Igår var födelseannonsen med i NLT. Någon som såg den? =)

Ha en skön dag!
Kram

--> tisdag

Idag är det tisdag. Lillsnuttan var en hel vecka igår! Tiden ramlar på. Vissa dagar är jag supertrött och andra går hur bra som helst. Nätterna är blandade också men det går över lag väldigt bra. Thea är en snäll tjej än så länge=).

Idag blir det en promenad fram på stan en sväng. Ska byta en bok som Thea fått mot en annan. Det var Max potta och den har vi redan. Men det finns ju många Max-böcker så det ordnar sig med det. Hon sover så gott när man går med vagnen också. Det är bra.

Nu är det dags att röja lite här hemma. Det blir mycket grejer runt omkring en ska jag säga!

Ha en skön dag i värmen!
Kram

--> 5 dagar

5 dagar och redan så populär! Vart ska detta sluta? =) Allt eftersom dagarna går faller mer och mer saker på plats. Det är en enorm omställning med allt men så otroligt mysigt också med lilla Thea. Hon är verkligen guldkornet i våra liv! Härlig känsla. Det har varit en hel del besök i veckan och det är kul samtidigt som man blir rejält trött. Nätterna är ju inte riktigt som förr nu om man säger så. Det blir en del vaken tid då.

Idag har vi varit i Österäng nästan hela dagen. Skönt att komma ut dit faktiskt. Bara vara och ta det lugnt. Vi grillade och hade det soft. Hade önskat att jag kunde bada med när det är sånt skönt sommarväder men det går ju inte just nu. Tyvärr. Men det får jag ta igen en annan gång! Nu måste min kropp få återhämta sig efter förlossningen och läka. Det är det viktigaste.

Nu är det dags för sängen. Gonatt!