--> ny vecka

Ännu en ny vecka! Jösses vad tiden ramlar på. Insåg idag att bebisen kan komma när som helst och för min del så är det lugnt när som. Känns som om jag inte behöver vänta tre veckor till utan det kan bli snart. Vet inte om man kan känna sig redo för en sån sak men jag känner mig i alla fall lugn och det är skönt! =) Så bebisen, allt är fixat, du kan komma till oss nu! (Konstiga tanke, ska det komma en bebis till oss???)

Idag har jag varit i Ardala och hälsat på Jenny och Noomi. Det var mycket trevligt. Det var ett tag sen man såg dem, min födelsedag närmare bestämt. Käkade en god lunch och tjötade skit! Hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång!

Ikväll har jag spelat tutbingo i vinninga men det blev inte en enda vinst. Men en trevlig stund med mamma, mormor och Mona. Får se om jag orkar med att åka nån mer gång i sommar eller hur det blir. Det känns ju att sitta stilla så länge med den stora magen. Men det gick ändå bra idag ska jag säga!

Tack alla ni som har gett er på gissningar om vad det finns i min mage. Det är typ lika i alla fall. Det blir mycket intressant att se vad som kommer ut och vilka som hade rätt. Själv så har jag inte den blekaste aning. Ingen känsla för nåt. Det återstår att se. Någon dag framöver!

Nu är det dags för sängen. Ögonlocken är tunga.
Gonattis

ps. grattis madde till vinsten!! du är en klippa =)

--> en vanlig söndag

Söndagar är såna där pysseldagar. Då grejar jag mest hemma. Det är rätt skönt med såna dagar faktiskt. Nu när jag går hemma hela veckorna blir det väl inte riktigt samma sak med de där söndagarna men ändå! Idag håller jag på och tvättar. Tvättkorgen var verkligen överfull så det var dags. Sen har jag grejsat med blommorna lite på balkongen. Slängt lite som inte såg så roligt ut och vattnat och så på det andra. Nu ser det riktigt okey ut! Har inte så mycket blommor för det blir inte att jag orkar med det. Men lite lagom sådär är kul. Skulle önska att jag hade energi till att odla lite kryddor och sånt också men det får bli nåt annat år. =)

Nu ska jag ägna mig åt korsord en stund, det är avkoppling det!

KRAM