--> kalasdags!

Idag är det dags för lite kalas då! Har varit och hämtat smörgåstårta och fixat dryck! Hoppas att vi inte glömt nåt, men det ordnar sig alltid. Nu ska jag hoppa i mina kläder och sen fixa iordning mig.

Ha en trevlig dag!
kram

--> dajmtårta

Dajmtårta..Mums! Har gjort två stycken idag. Sen får det bli en på fredag också. De tar lite tid. Marängen ska nämligen stå och torka i ugnen i en timma. Men det blir riktigt mumsigt sen. Tjofs in i frysen så blir det som glass! Ska ha tårtorna på lördag. Då ska jag och Tobbe fira våra födelsedagar med hans släktingar. Sen blir det ett kalas för mina lite senare. Blir säkert bra.

Gött med lite vårväder igen idag! Solsken=)

Har pysslat lite med designen också.. Är inte riktigt nöjd men det får vara så här tills jag orkar göra nåt annat nu.

Dags för bädden!
Gonatt

--> slut

Då var den här påsken slut och ledigheten detsamma. Fort går det, som vanligt. Imorn är det dags att masa sig iväg till jobbet igen för en kortvecka på fyra dagar. Med tanke på hur jag har mått idag så får det inte bli sämre för då blir det till att bosätta sig i sängen imorn. *suck* Nedrans förkylning. Den vill visst aldrig ge sig. Den leder till en sån självömkan också. Här sitter jag och tycker allmänt synd om mig själv för att näsan är igentäppt och hostan gör sig påmind en gång i kvarten. Det går ju inte att snyta ut skiten heller. Det sitter där som en plugg i hela näsan. Ja, nog om det. Ska försöka att tänka positivt...

Idag har jag inte haft så mycket för mig. Jag skjutsade Tobbe i förmiddas för att lämna hans bil och sen tog vi en runda på Willys. Det var välbehövligt. Det har en tendens att eka i kylen och frysen om man inte fyller på med jämna mellanrum=) Nu är det i alla fall knökat. Det finns inte mycket plats ska jag säga. Men det är härligt. Känns inspirerande att äta frukost imorn bitti när det finns lite av varje att välja på! Lovely=)

Annars har jag umgåtts rätt mycket med soffan idag. Stensomnade och sov en bra stund i eftermiddag. Mycket skönt. Sen har jag kollat på det mycket stimulerande programmet Dr Phil. hehe, vilka idioter det finns. Då menar jag de gäster han lyckats locka dit! Hua mig.

Nu är det dags att krypa till kojs.
Kram och gonatt