--> hmm..

Då var det fredag igen! Solen skiner och allt är bara bra. Har varit på föräldragruppen idag. Det var trevligt. Vi pratade om den stora dagen, förlossningen! Det ska nog gå bra. Jag är inte direkt orolig för detta även om man funderar på det ibland. Men kroppen är ju så finurlig och fixar det mesta själv. Otroligt men sant. Jaja, på tisdag är det sista gången på gruppträffarna innan alla förlossningar. Sen får vi träffas igen när alla bebisar har kommit ut! Det blir spännande det! Tiden har gått så fort ändå. Det är ju snart dags! Herregud!

I helgen blir det fullt upp. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men imorn ska jag kolla på Klassfotbollen. Sofia ska spela. Sen på söndag är det kalas för Lollo som slår på stort och fyller 30! Kul att det ska vara så skönt väder också. Man blir så mycket piggare och gladare då!

Tjingeling på er alla glada!

--> nöjd!

Ja nu känner jag mig nöjd. Var trött som tusan när jag slutade jobbet. Men tog en liten lur i soffan och sen var jag på gång igen. Har fixat här hemma lite nu,  dammat, dammsugit och röjt på disk. Håller just nu på med tvätten. Så underbart skönt är det att ha städat. Men nu är jag trött igen=). Tobbe håller på med listerna inne i lilla rummet så nu är det snart klart. Ska bli skönt att flytta tillbaka alla grejer dit också. Det blir i dagarna. Då blir det ordning i köket också. Jag som är ordningsmänniska har lite svårt för det där med att det står saker överallt. Men nu har jag bara fått gilla läget ett tag så att rummet kunde fixas. Men det blev jättebra!

Vet inte vad det ska bli för käk idag. Är sugen på kebab så det kanske det får bli. Har inte riktigt ork till att ställa mej med något nu. Ska betala räkningarna och sen får det bli TV resten av kvällen. Annars kommer jag inte palla att jobba imorn.

Bebben rör sig som aldrig förr även under dagarna nu. Det märks att den är mer vaken är för några veckor sedan. Känner den så tydligt nu också, både invärtes och utanpå magen. Undrar vad det är. Nyfikenheten kommer snart ikapp en=) Inte så många dagar kvar att jobba nu heller. Ska bli skönt att slippa gå upp tidigt varje dag. Behöver lite sovmornar nu innan bebben kommer. Då lär det ju inte bli så!

Ta hand om er i solskenet!
Kram
None