--> lördag

Då var det lördag igen då! Snacka om att veckorna bara rasar fram. Nu är det snart jultider och det är ju väldans mysigt tycker jag. Satte upp ljusstakarna och stjärnorna i veckan och sen laddade jag och Thea med fika till Tobbe när han kom hem till denna fantastiskt mysiga belysning! Det var väldigt uppskattat. Lussebullar, pepparkakor och julmust. Plus lite glögg också. Helt underbart!

Idag blir det en lugn dag. Ska slänga mig i soffan framför TV.n lite nu. Sen blir det nog ett bad.

--> adventspyssel

Idag får det bli lite pyssel med adventsljusstakarna och stjärnorna. Känner mig inspirerad till detta. Men jag får vänta en stund med att gå ner i källaren. Det är nämligen några nissar här och byter vår ytterdörr så de kan få bli färdiga först innan jag brötar fram. Men det ska nog inte ta så lång tid till verkar det som. Han håller på med lite lister nu. Trist att de har skräpat ner så i hallen men jag får väl ta en reva med dammsugaren sen.

Thea sover, trots att de borrar och skruvar så det knakar i hela huset. Det är konstigt. Men när hon var vaken förut så hoppade hon till varenda gång. Men nu är det djup sömn. Skönt för henne! Jag tog mig en liten lur nu på förmiddagen också. Var nämligen uppe vid halv sju imorse.

Trist att all snö är borta nu när det är första advent på söndag. Kan ju alltid hoppas att det kommer lite ny! En sån här ljusstake shoppade jag förra året. Men har för mig att jag köpte en vit. Haha, bra minne man har. Det blir överraskning sen när jag börjar rota i lådorna i källaren!