--> halva veckan gått..

Idag var det frost och faktiskt rätt kallt. Jag och Thea pälsade på oss kläder och gick ut på en promenad. Det var friskt och skönt! På stan sprang vi på Sofia Blomqvist, en gammal fotbollskompis, och det blev en fika med henne och  en kompis till henne. Mia tror jag hon hette. Hon hade också en liten dotter som var född i början av juli! Lite kul! Det blev en trevlig stund med lite kaffe och en fralla. Lagom mellanmål! =)

Nu är vi hemma igen. Har hämtat ut ett paket från Haléns. Jag och mamma har beställt lite. Hoppas det passar nu bara. Brukar ju ha rätt tur med det där. Men men, det återstår att se. På tiden att jag själv får lite kläder nu när jag bara handlar till Thea hela tiden. Hon har massa nya kläder nu som hon snart kan börja använda. Igår fick hon dessutom världens sötaste julklänning av faster Lollo! På baksidan knyter man sidenbandet till en rosett. Så himla fin! Kolla in:Bilden är hämtad från Lindex hemsida!

Nu är det dags att pröva lite kläder och sen ta lite lunch!
Tjing på er!

--> en regnig måndag

Dagen har varit i Götene! Först var jag och Thea och hälsade på Johanna och Tilde. Det var mysigt, det var ett tag sen sist. Kan ju alltid hoppas att det inte dröjer lika länge innan vi ses nästa gång =). När Johanna skulle iväg på medarbetarsamtal så åkte jag och Thea hem till mamma. Där blev det lunch, kasslergratäng! Sen gick vi ut på en promenad. Det var fint väder när vi gick men när vi var halvvägs hem så öppnade sig himlen och vi blev sjöblöta! Thea sov gott och helt oberörd i vagnen! Jag och mamma såg ut som dränkta katter. Haha, det blev till att byta om när vi kom tillbaka. Då hade mormor dykt upp också så det blev lite kaffe och glass!

Vid fyra hämtade vi Tobbe på jobbet och sen bar det av till Nettan, Anders och Tyra. Tobbe hjälpte Anders med datorn och vi blev bjudna på middag, köttfärslimpa. Mycket gott och trevligt! Tack för det! =)

Väl hemma efter en heldag på bortaplan så ska det nu bli skönt att krypa ner i bädden framför en film!
Hej svejs!

--> lördag

Lördag och riktigt höstväder.
Vi har tagit sovmorgon och snorpan sover fortfarande!

Ska hoppa in i duschen medans jag kan och sen blir det nog en promenad. Känner att jag vill komma ut, som alla andra dagar. Det är så underbart att promenera lite. Nu är Elin borta i Nyköping ett tag så nästa vecka får jag ta mina steg själv. Men det blir nog bra. Ska hälsa på Johanna någon dag och så. Det blir kul. Det var ett tag sen nu.

Annars blir det lugnt. Imorgon står städning på schemat. =) Ett måste.

Ha en bra helg allihop!
KRAAM