--> måndag

Idag är lillskruttan 10 veckor! Ja, de e sant! :-) Mamma, mormor och min fadder Nina kom på besök till elvakaffet och då mumsade vi kladdkaka! Sen blev det en lång-långpromenad med Elin. Vädret var ju helt underbart så vi ville inte gå hem. Hur gött som helst.

Nu har vi käkat kycklingburgare och sen ska vi ta den sista kladdkakan till idol! Blir bra det! Imorgon ska det vara träff med föräldragruppen plus att Thea ska på läkarbesök. Blir spännande att se hur mycket hon har växt!

Tjjing


--> söndag kväll

Har just käkat lasagne. Fick bli snabbvariant idag med färdig kryddmix och så men det funkar det med. Idag har vi mest varit hemma och grejat lite. Tog en tupplur med Thea på dagen, var nämligen supertrött. Förkylningen går åt rätt håll och det är skönt. Tobbe är så gott som frisk också.

Imorgon får vi besök av mamsen samt min fadder Nina. Ska bli riktigt kul. Har inte träffat Nina sen studenten så hon har aldrig träffat Thea heller. Blir lite fika. Jag har fixat en kladdkaka till kaffet! Mums!

Har börjat fixa lite inför lillans dop också. Det är mycket ståhej! Men det ska nog bli bra.

Dags att provsmaka kladdkakan =)
Kram

--> nytt inlägg

Helgen är här igen! Den sista i  september! Ja nu är det verkligen höst=). Jag är lite småförkyld men den som åkt på den stora förkylningen är Tobbe. Han är hemma från jobbet eftersom han är supersnuvig, ont i halsen och allmänt risig. USCH! Dessa höstbaciller... Hoppas bara på att Thea ska klara sig. Men det återstår att se.

Igår var det promenad på schemat, som allit. Ha! Sen blev det en tur till Götene igen eftersom lillbrorsan fyllde 15! Äntligen fick han köra den där moppen! Han fick en PUMA-tröja, lite lotter och pengar av oss syskon så han var riktigt nöjd!

Idag blir det lugnt här hemma. Ska softa och ta det lugnt.
I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Vad händer hos er?

bye bye