ingen brasa

Det blev ingen brasa för oss trots att det eldades i Lidköping! Jag och Thea tog en tur till Götene och grillade med mamsen och papsen istället. Nu ska jag lägga mig. Är supertrött efter att ha varit ute hela dan. Blev riktig lång-långpromenad med Elin idag efter att vi hade fikat hemma hos dem. Skönt att vara ute när vädret är soligt.

Gonatt på er!

valborg

Valborgsmässoafton idag. Eldningsförbud lite varstans på grund av att det är så torrt! Antagligen blir det inte så många eldar häromkring. Men det får vi väl överleva! =) Jag hade inte planerat att gå och titta på någon ändå men.

Lite lustigt att inte Valborg har namnsdag förrän imorn. Hmm.. ja, nu ska jag käka upp min frukost här och sedan ska vi ut i solen. Idag blir det fika hos Elin och Alvin. Ska bli spännande att se deras nya lägenhet!

Får säga Grattis! till kungen också, som fyller år idag!

kompisar

Idag var det andra gången denna veckan som det blev lunch med Elin och Kajsa! Alltid lika kul. Eftersom min och Kajsas föräldragrupp helt rann ut i sanden så är det kul att man är några stycken ändå som ses! Nu har vi ju en hel underbar sommar framför oss, där vi är lediga och kan hitta på mys varenda dag! Lovely! Hoppas på att det blir en varm sommar så man kan bada mycket!

Här kommer en bild på våra små älsklingar, från picnicen i måndags!
Thea har två pojkvänner som ni ser!! Haha..