nya skor

När mamma och pappa var i Kiel så hittade de såklart lite till Thea. Jag hade bett henne kolla efter höstskor och det hittade de! Kanonfina! Dessutom passade de så det var ju fantastiskt bra!Kanonfina skor sam en pyjamas, en body med krage, byxor och en tröja.

Tack mormor och morfar!

första dagen på jobbet

Jag har ni jobbat min första dag på jobbet ( eller nja, jag gjorde några inhopp i början av sommaren!). Det gick kanonbra. Efter bara några timmar känns det precis som vanligt och som om man inte varit ledig. Knepigt men så kan det vara. Dagen har flytit på bra och det känns skönt att ha kommit igång. Nu blir det lite mjukstart eftersom vi snart ska åka på semester och vara borta en vecka. Det ska bli kul med lite sol och bad på Cypern!

Imorgon är det Tobbes första dag hemma med Thea! Spännande för honom!

kvällen är här

Vi tog en promenad förut för att få lite luft efter dagens slappande. Vi hamnade hemma hos farmor igen! Tobbe var nämligen där och grejsade med bilen. När vi kom dit var det tacos färdigt så det blev riktigt bra!

Nu är vi hemma igen och snorpan har somnat efter en flaska välling. Hoppas på att hon sover bättre inatt nu än förra natten då hon vaknade några gånger. Imorgon blir det en tur till mormor och sen ska jag jobba! Mormor har köpt skor till Thea i Kiel så hoppas på att de passar! Det märker vi imorgon.

Nu ska jag stryka kläder framför tvn.
Ha en skön kväll!