öppna förskolan

Idag stod Öppna Förskolan på schemat! Jag och Thea har inte varit där sen i somras. Det var riktigt kul att komma iväg. Extrakul att träffa Elin, Alvin, Kajsa och Ossian också. Barnen lekte en bra stund och sen tog vi en sväng på stan. Blev lite fika på stället som vi alltid brukade gå till! Var mysigt att prata lite. Blir inte lika ofta nu när alla jobbar igen men det får bli någon gång ibland.

Ikväll har vi varit och handlat det sista inför nyårsafton. Snacks och dricka. Det är bara maten som ska hämtas imorgon och sen bär det av till Nettan, Anders och Tyra. Blir ett gott gäng hemma hos dem så kommer nog bli kanon.

♥ ♥ ♥ Gott nytt år!
♥ ♥ ♥

som ett vykort

Ute ser det ut som ett vykort. Det är alldeles frostigt på träden och himlen är blå. Jättefint. Ser kallt ut också. Vi har inte varit utanför dörren idag. Emelie har varit här en sväng. Det var kul att ses. Vi satt och snackade i några timmar. Tiden bara flög iväg. Får se när vi kan pricka in nästa date.

Thea somnade efter lite gnäll. Hon var helt slut. Nu sover hon så gott i sin säng. Tobbe kollar runt på mobiler. Vi ska köpa varsin ny. Det är bara en tidsfråga innan min säckar ihop totalt. Den har några år på nacken nu. Får se vad det blir för nåt.

Ha en bra dag!
Snöiga kramar från Lisch