cykeltur

Ikväll blev det en rejäl cykeltur. Det hela började med att vi åkte till farmor för att kolla läget. Men när vi kom dit så var det ingen hemma. Vi ringde och då visade det sig att de var i Stockholm på Pridefestivalen! Där ser man! Tobbe hade tagit bilen eftersom han skulle lämna tillbaka en stege och lite andra grejer. Men när ingen var hemma så åkte vi hem igen och hämtade Tobbes cykel. Sen bar det av på en långtur! Det blev i Råda. Ändå upp till utsiktsplatsen i Råda, via Råda Sand och sådär. Ritkigt mysiga cykelvägar i skogen!

Väl hemma igen blev det sängdags med välling för en riktigt trött tjej och pizza för oss! Gott! =)

regn och rusk

Detta sommarväder. USCH! Idag lovades det uppehåll men inte då. Det blev till att ta på sig regnstället och stövlarna för att traska iväg fram på stan. Väl där mötte vi upp Johanna, Tilde, Pernilla och Vera! Det blev lite koll i affärer och sen blev det lunch och fika. Jättemysigt att ses! Härligt att vi kommer ses nästa vecka också!!

Thea stensomnade på vägen hem i vagnen efter att inte ha sovit sen imorses. Såklart när vi nästan var hemma! Men det gick bra att bära upp henne och lägga henne i sängen. Hon vaknade till lite men nu sover hon igen. Skönt. Jag tar en paus framför datorn och skriver av mig lite.

Jag fick en bok av Johanna idag som vi ska läsa på jobbet. Den ska tydligen vara bra. Hoppas på det. Återkommer om det när jag läst lite! Känns konstigt att typ ha läsläxa! Haha, det var ett tag sen. Men jag älskar att läsa så det ska nog inte vara några problem!

Gå med du också!

På den här sidan kan man samla poäng som man sedan kan byta mot presentkort på Gina, HM, Kappahl eller varför inte Biobiljetter eller prenumeration på din favvotidning! Klicka på bilden och bli medlem du också! Lätt sätt att få lite extra lyx i tillvaron!