dålig updateEftersom vi njuter av sommaren hela dagarna så blir det inte mycket bloggande. Har ingen inspiration till det. Vi badar, solar, leker och har det underbart utomhus! Återkommer mer när regnet kommer, någon gång i typ september. Haha.. Nej då. Återkommer när lusten faller på!

Hoppas ni har det bra allihop! Soliga hälsningar Anna och Thea

(För ni återkommer väl också?? ....)

underbara sommar

Nu är sommaren sådär perfekt som den bara ska vara. Strålande solsken och bad! Det blir inte mycket bloggande för vi är ute och leker och myser! Idag blir det stranden igen. Thea ska bara sova klart och sen få lite lunch. Sen drar vi till beachen igen! =) Så himla skönt. Hoppas att det håller i sig till Tobbes semester också så man kan hitta på lite kul.

Ha det gott!

frukostbloggning

Sitter just nu och käkar lite frukost. Är uppe tidigt idag också. Igår började de att byat fönster i lägenheten och idag håller de på med de sista, balkongen. Det är fina fönster vi får men det blir såååå jäklans smusigt när de har varit här. Jag och Thea flydde fältet igår. Först var vi vid stranden i några timmar. Sen blev det en lunch med Emma och en promenad på stan. Var och hämtade ut Theas pass som redan(!) hade kommit. Så nu kan man bocka av det från listan med saker att fixa innan resan!

Idag blir det en tripp till Skövde med mamma. Sen ska Thea sova över där eftersom vi ska på fest med Tobbes jobb. Ska bli trevligt. Kommer garanterat längta ihjäl mig efter Thea men det ska nog gå bra! =)

Ha en skön dag i solen!