vårt hus!

Det har varit lite stressigt i veckan. Vi har nämligen varit med i budgivning på ett hus. Det var sååå spännande. I torsdagskväll fick vi veta att de andra budgivarna hade stannat och vårt bud var högst! Tjoohoo! Så igår var jag och Tobbe på fastighetsbyrån och skrev kontrakt! Jag var så sjukt nervös och spänd innan så jag mådde illa. Sen när allt var klart så kom huvudvärken och alla spänningar släppte.

Vi känner oss jätteglada och förväntansfulla inför flytten som kommer bli fram i mars-april 2010. Det ska bli så härligt att få sitt egna hus att pyssla om och greja med! Nu ska vi dra igång försäljning av vår bostadsrätt också! Men det ska säkert gå bra!

Vårt hus!

fredag

Sitter just nu hemma hos mamma. Slutade tidigt idag så nu ska det snart bli lite lunch här. Ugnsstekt falukorv står på menyn, gott! Thea sover en stund och sen blir det nog till att gå ut en sväng tror jag. Det är kallt idag men friskt och skönt. Man får ta på sig lite extra kläder.

På jobbet hade vi planering och lite fix med nya personalrummet! I helgen får vi se vad som händer. Vi har inte planerat så mycket. Skönt att göra det man känner för.

Dags för käk.
Trevlig helg!