tv

Just nu är det Idol som hägrar och sen ska jag njuta av säsongspremiär av Greys Anatomy! Underbart. Ska käka lite Ben&Jerrys också. Är lite småförkyld och halsen är lite torr. Hoppas det inte blir värre med detta. Lite glass kan nog lindra!

Imorgon blir det en sväng på jobbet. Sen blir det begravning för S. Känns rätt konstigt att aldrig få träffa honom igen, men har många fina minnen. Kommer bli en ledsam stund men säkert fin. Efter begravningen ska jag tillbaka till jobbet på kvällen för lite jobb igen, dock utan barn då. Hoppas det ska gå bra. Kommer dock bli en lång dag.

Nu är det TV!

jobb jobb

Det är mycket jobb nu. Idag var det min tur att stänga på förskolan så därför var jag inte hemma förrän halv sex. Känns rätt trist men imorgon slutar jag vid två. Det är skönt att det skiftar lite från dag till dag. Tror inte jag skulle stå ut med att  jobba 7-16 varje dag som många gör. Efter jobbet tog jag och Thea en cykeltur och hämtade ut astmamedicin till mig. Blev en kort tur eftersom Thea var trött. Nu traskar hon runt här i pyjamasen med tutten och snutten i högsta hugg! Dags att få välling och sova snart.

Imorgon slutar jag som sagt tidigt. Då blir det hem och hämta Thea och sen ska vi träffa Emma på stan. Ska bli riktigt kul. Det var såå länge sen vi sågs. Man hinner inte riktigt med alla på det sätt man skulle vilja nu för tiden. Särskilt inte nu när jag jobbar igen och har fullt upp hela tiden. Hoppas på att det blir bättre och lugnare snart.

Hoppas ni alla haft en bra tisdag!