oj oj

Denna veckan har bara ramlat på. Vi har fullt upp med att försöka få någorlunda ordning på våra saker. Fortfarande rotar man i massa lådor för att hitta speciella grejer. Men tids nog ska det säkert bli ordning på detta kaos. Idag har vi varit inne i Lidköping och lämnat över lägenhetsnycklarna till nästa! Känns lite skumt faktiskt men ändå skönt. Nu kan man släppa det och koncentrera sig på det nya.

Jag var inne på Gina Tricot en sväng idag också. Handlade upp mitt presentkort! Ska försöka ta lite bilder sen och visa mina inköp! Passade på när Thea var hos farmor så jag kunde prova lite! I helgen väntas kalas både lördag och söndag. Ska faktiskt bli kul med lite annat. Sen är det ju lyxigt när man slipper laga mat och bara kan åka bort och äta! =)

Ha en skön kväll!

på plats

Ja nu är vi på plats i vårt hus. Det är en enda röra men mer och mer saker kommer på plats allt eftersom. Känner mig rätt trött efter två mycket hektiska dagar men snart kan man varva ner igen. Imorgon blir det jobb och sen hem en sväng innan det är dags för kvällsmöte!

Jag återkommer i veckan när jag har tid!

Tack Malin för awarden! Återkommer om den också!

flytt pågår

Idag har vi fått nycklarna till huset! Vi har varit där och kikat samt kört dit lite grejer! Känns fantastiskt kul. Nu blir det fullt upp framöver.

Blev ingen måndagslista i måndags. Det hanns inte med.

Ha en skön helg! Vi kommer packa upp lådor!