full rulle hela dan

På förmiddagen blev det en tripp till Lundsbrunn för att hälsa på Madde och vovven. Hon bjöd på god fika och vi tjötade massa, som sig bör när vi ses! Det var en trevlig stund. När vi var på väg därifrån ringde mamma och ville att vi skulle komma så då blev det en snabbsväng där. Vi hann med lite lunch innan vi åkte hemåt igen för att ta emot nästa Madde(!) och Molly. Det blev lite lek och fika!

Nu har Tobbe deckat (av trötthet!) i soffan med Noah på magen, Thea käkar lite kvällsmat framför Bernard & Bianca och jag surfar lite varvat med att fixa med tvätten! Ser fram emot att blega lite Tv ikväll när kidsen har somnat!

Ps. Vilka är ni som läser mitt blaj?? Ni får gärna lämna fotspår!

ute i friska luften

Idag har vi varit ute i friska luften. Det är inte alla dagar vi kommer ut även om jag önskar det. Så himla skönt att bara få lite frisk luft. Vi tog en runda runt kvarteret, jag drog Thea på bobben efter mig och Noah i vagnen framför! Men det gick fint. Vägarna är plogade nu och idag har det inte snöat! När vi kom tillbaka hem så skottade vi lite på uppfarten. Det var skönt att få undan lite.  Jag flyttade på bilarna och fick skottat under dem också. Så nu är det riktigt fint igen. Men det räcker ju med att det kommer lite snö till så får man börja om. Men så är det! Jag tycker det är härligt med snön ändå, det blir så ljust och fint ute. Sen är det såklart vackert!

Nu har vi precis käkat lite pizza och snart är det dags att lägga Thea. Återstår att se hur det går idag. Lite varierat numera =) Det är svårt att hålla rutiner när det är mycket storhelger och annat som händer. Men vi är ju hemma så det gör inte så mycket. Hon kan ju sova på morgonen!

ps. Jenny, jag har inte så många bilder på dig så någon nyare vet jag inte om det finns.. =)

Dag 07 – Mina närmsta vänner

Här är tre av mina närmsta vänner:

Madde!
En nära vän som alltid finns där trots att hon bor så långt borta! Hoppas att hon en dag ska flytta närmare så vi kan ses oftare! Men när vi väl ses så känns det som igår vi sågs senast. Vi har alltid något att prata om även om det är jag som pratar mest! Haha, den pratkvarn som jag är! Vi kom varandra nära under gymnasietiden och har spelat fotboll ihop i många år! Förra året fick jag vara med på hennes och Jespers vackra bröllop!

Madde!
Min barndomskompis som jag lekte med varenda dag i stort sett när vi var små. Vi växte upp på samma gata och var som systrar. Vi följde med varandras familjer på semester och allt som hör därtill. Hennes mamma var som min extramamma och tvärtom! Vi ses imellanåt och har alltid något att prata om!


Johanna!
Vi har gått i skolan ihop i alla år, lekis, 1-9, 3 år på Barn & Fritid i Skara och sen 3,5 år på Universitetet i Karlstad. Vi har alltid kommit bra överens och trots att vi bodde ihop på 35 kvadrat när vi pluggade så var vi aldrig osams! En härlig människa som dessutom är min jobbarkompis! Numera går vi båda mammalediga med våra jämngamla barn!Vår student 2002! Jenny, jag o Johanna!