feber

Feber idag igen. Thea vaknade 5,20 med 39,5 grader. Kändes som man ramlade tillbaka till ruta ett. Suck! Under dagen har hon dock varit pigg och pillat i sig lite mat och välling. Nu ikväll har hon ingen feber. Återstår att se hur natten blir. Imorgon får vi vara hemma i alla fall.

Vi hade en jättemysig kväll igår med god mat och Melodifestivalen. Hemma hos Tina och Tommy. Då hade Thea varit pigg hela dagen och inte haft feber men den kom smygandes sen på kvällen/natten. Nedrans virus!

Imorgon är det redan 1 mars, vi lämnar ett februari med massa sjukdomar bakom oss. Hoppas på att mars blir en roligare och friskare månad!

Hoppas ni alla haft en bra helg!

lördag

Lördag och Thea är i princip feberfri! Vågar inte ens tänka tanken att det ska fortsätta så men det får vi ändå tro. Det är i alla fall en helt annan tjej idag. Piggare och gladare även om hostan stör lite.

Vi hoppas på att kunna hälsa på Tina och Tommy ikväll. Har inte träffat dem sen i början av januari så det är verkligen på tiden nu. Spännande att få se Tinas mage samt hur långt de kommit med huset! Om dagen fortsätter som den börjat så ska det inte vara några problem att åka iväg en sväng!

Undrar just om det är några bra låtar i Melodifestivalen ikväll?