inte många rader

Denna helgen har det inte blivit många rader här. Men så kan det vara ibland. Igår var vi på Bollgatan och tittade på Robinsonfinalen. Tyckte inte att det var rätt vinnare men ändå. Jag blir lite frustrerad när de anklagar varandra för pakter och så. Det är ju ett socialt spel och det går ut på att hålla sig kvar längst. Man är rätt naiv om man ger sig in i en sådan tävlingi tron om att alla ska vara helt ärliga och inte spela, utan bara samla mat och bygga sovplats. Men det är min åsikt. Sen tycker jag att om man en gång har blivit utröstad så ska man inte kunna vinna.

Jaja, nog om det. Har suttit en stund med planering inför veckan. Det var skönt att få greja lite med det. Känns tryggare då. Thea och Tobbe åkte iväg till farmor så nu ska jag ta mig en tripp dit också. Hoppas ni alla haft en bra helg. Det har jag. Håller tummarna för att Theas hosta inte ska blli värre utan gå åt rätt håll. Men det återstår att se.

Kram

helg

Efter tre intensiva dagar på skolan så känns det skönt med helg. Trots att det ligger en packe böcker att rätta här bredvid mig. Lika bra att hålla efter så det inte samlas för mycket.

I helgen har vi inte så mycket planerat och det känns skönt. Jag ska ägna några tankar åt jobbet eftersom vi ska starta upp temaarbete om kroppen nästa vecka! Ska bli riktigt kul!

Ikväll blir det nog att kolla på Lets Dance och bara ta det lugnt. Känner en förkylning som börjar smyga sig på. Hoppas det inte blir mer av det. Hoppas också att lillan ska hålla sig på benen. På måndag är det första "riktiga" dagen på förskolan. Får se om hon gör bakut när det är min tur att lämna. Hmm..

Nu blir det lite mellis!
Kram

överlevde

Ja, idag var det dags för första dagen "ensam" på jobbet med klassen. Det gick jättebra. Självklart lite spänd men det gick fint. Hade inte trott något annat men det är alltid lite speciellt. Första lektionen var idrott och det är inte ett ämne som ligger mig närmast men de var så nöjda så. Det blev lite lekar och sen stationer. Får se vad vi ska hitta på framöver. Blir nog en del hinderbanor och så. Känns spännande.

Imorgon har vi friluftsdag så det blir till att vara ute hela dagen. Ska bli skönt. Får klä sig varmt bara. Skidor, pulka, promenad och skridskor står på schemat. Hoppas det  inte blir snöstorm!

Nu ska jag lägga mig för är suuuuuuupertrött!