regnig dag

Regnig dag idag också. Lite trist är det allt men vi behöver ändå greja lite här inne så det kan vara lika bra att det inte är badväder. Jag har börjat dagen med att vara hos frissan! Så skönt att bara få bli ompysslad en stund. Blev lite färg, slingor och klippning så nu känns håret fräscht igen.

Helgen är rätt oplanerad som det ser ut nu, vi får se vad som händer helt enkelt. I eftermiddag ska i alla fall jag och Thea ta en tur hem till Johanna, Tilde och lilla Elsa som bara är drygt två veckor. Såklart har vi köpt en liten present till nya familjemedlemmen!

Nu blir det en sväng ner i källaren till tvättstugan!

shopping från Danmark

Som jag skrev innan så har vi precis varit i Danmark, Fredrikshamn närmare bestämt. Vi har bott tre nätter på badhotellet. Det var helt underbart. Thea njöt av badet och hade jättekul. Vi hann med en hel del shopping och sen åt vi ute varje dag och njöt av vädret! Har verkligen varit semester! Jag har varit rätt trött i kroppen men med lite vila imellanåt så har det gått bra.

Jag har inte fotat allt vi handlade men här kommer i alla fall delar av det vi fick med oss hem till Sverige! Det fanns en hel del på rea till Thea. Då är det såklart extrakul att handla.


Till mig:
Klänning 60 kr.
Pysselböcker till jobbet, ca 45 kr styck.
Jag handlade också ett par sandaler, en klocka, leggings, linne och ett par svarta mammabyxor!Till Thea:
Jeans 150 kr, Stickad väst 150 kr, Kjol 20 kr och kalasbyxor 12 kr styck.
Klänningar 30 kr styck, Rosarandig klänning (+leggings) 95 kr och T-shirt 50 kr.
Byxdress 30 kr.
Lite drickbart (i alla fall för vissa) blev det också samt lite godis.