shopping!

Gjorde en beställning från Lindex Shop Online förra veckan. Idag kom kläderna! Mamma handlade lite julklappar till barnen också. Smidigt att slippa gå ut i affärer. Bara att klicka hem! Lite farligt är det också såklart, när det är så enkelt att handla! =)

Här är dagens shopping! Fantastiskt att jag handlade något till mig själv också för en gångs skull!

Velouroverall - 80% Bomull,20% PolyesterBody - 100% BomullStrumpbyxa - 70% Bomull,20% Polyamid,10% ElastanTopp - 100% BomullBolero - 35% Bomull,32% Polyamid,26% Viskos,7% Angora2-pack sockor - 70% Bomull,27% Polyamid,3% ElastanBolero - 80% Viskos,20% Lurex
Bilderna är lånade från Lindex hemsida. Klicka på dem för att komma dit!

kärlek ♥

En nybadad liten gosse ligger och stensover i sin vagn och en trött lite större tjeja ligger i sin säng och dricker välling. Snart blir det lite tv-tittande för min del samt några rostade mackor! Jag är rätt trött idag så ska försöka lägga mig i hyffsad tid. Det blir lätt att klockan drar iväg på kvällarna nu. Sen inväntar jag att Noah ska äta om han inte gjort det på ett tag för annars hinner jag inte mer än att somna innan det är dags. Än så länge så är det lite då och då som man ammar. Går inte säga några tider direkt. Men några timmar imellan målen går det nu i alla fall. Det är skönt.

Idag har vi inte gjort så mycket. Det är riktigt kallt ute så blir inte att vi kastar oss ut i första taget. Jag drog iväg till affären och apoteket alldeles själv förrut och det var inte dumt med ett litet brake.

På posten idag kom Noahs personnummer från Skatteverket. Eftersom han för tillfället heter enbart Johansson så ska vi skicka in hans namn med en gång! Skönt att slippa grubbla över det mera!

Här är mina hjärtan:

Idag måndag är jag glad för..

  • att solen skiner och det är vackert ute med all snö.
  • vår älskade lillebror är hos oss och jag slapp gå över tiden.
  • pappa fixade bort snö på vår uppfart igår med snöslungan.
  • vi hade en mysig första advent med familjen.
  • julstämningen börjar komma.
  • att vi kan ta dagarna som de kommer och göra det vi känner för.
  • det blir pepparkaksbak med mamma i veckan.
  • att jag har världens bästa familj som jag älskar mest i hela världen! ♥