bus eller godis

Godisförrådet här är snart slut efter att det ringt på dörren några gånger.. Kanske inte är så bra med fasadbelysning? Alla små busungar vågar sig fram i sina läskiga dräkter! Man undrar ju vad de skulle hitta på om man inte gav dem något godis? Kanske ska testa det nästa gång..

BUUUUUUUHHH

julmarknad och blingoträff

Igår blev det en sväng till Julmarknaden på Hellekis Säteri. Rätt trevligt faktiskt. Blev lite bröd, godis och glögg inhandlat. Annars är jag inte så mycket för allt hantverk. Men det är mysigt att gå och titta. Jag, mamma och Thea var iväg en sväng.

Idag blev det Blingoträff hos Emma och det blev lite beställt till Thea, som vanligt. Tog två hemliga plagg också så det blir spännande att se vad det är för något! Kvällen blir till att spendera framför TV:n och imorgon blir det en sväng till Öppna Förskolan i stan för att träffa Elin, Alvin och tvillingarna. Mysigt!

helgen är på ingång

Skönt med helg. Dessutom har jag jobbat min sista dag idag så nu är det bara att invänta bebisen! Ska eventuellt vara med på en utbildningsdag framöver men det får vi se då hur jag mår och så. Det kan vara så att jag har fått då också så det beslutet tar vi när dagen kommer! Känns skönt att bara vara hemma och skrota nu ett tag. Göra det man orkar och känner för.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det blir lugnt. Idol som vanligt på TV och sådär. Imorgon blir det eventuellt julmarknad i Hällekis. Beror lite på vädret och vad vi känner för imorgon. På söndag väntar ett Blingoparty hos Emma. Ska bli kul. Förra helgen hade Pernilla men det hanns inte riktigt med. Får se om det blir någon mer shopping därifrån, skulle tro det! =)

Nu ska jag passa på att läsa lite bloggar. Thea stannade hos mormor ett tag, hon ville inte alls följa med mig hem när vi skulle lämna av mormor hemma hos sig förut.