redo för julen

För ett tag sen skickade jag in en beställning till Jotex. Hittade nämligen mysiga julgardiner där som jag ville ha. Tänkte att det var bäst att beställa dem direkt, annars tar de väl slut. Nu har de kommit och jag är nöjd. Ska bli kul att sätta upp dem i köket sen när det närmar sig! Blev också lite annat julpynt.

Paneler samt två matchande löpare till bordet!

Julgranskula med lampor i, träbokstäver som kan stå på en hylla eller hängas på väggen samt ett adventsfat och metallsiffror att fästa på blockljus.

 

ps. Extramysigt är såklart att tänka på att när julen är här så har vi också fått träffa lilla bebben!!

söndagsutflykt

Idag blev det en tur till stan. Jag var lite sugen på att kolla på ett nytt spjälskydd till bebisen. Det vi hade till Thea var billigast möjliga från Ikea och det har verkligen inte varit någon hit. Bara viker sig och är allmänt hängigt. Fyller inte riktigt sin funktion. Så nu hade jag bestämt mig för att köpa ett ordentligt och stabilt, även om de är svindyra. Resultatet blev ett med Pingu. Fint men dyrt! Hoppas man kommer vara mer nöjd med det.

Vi köpte en ny bäddmadrass till vår säng samt en byrå till köket. Byrån var dock beställningsvara och kommer nästa vecka. Ska bli bra med lite extra förvaring. Thea behövde strumpor, byxor samt pyjamaser så det var mitt mål när jag gick in på Kappahl. Otroligt nog var det det som jag kom ut med! Perfekt. Dessutom hade de 25 procents rabatt på alla byxor så det var kanon!

Här är shoppingskörden:


Thea valde själv att inviga pyjamasen med hästen på ikväll!
Den är ju rosa....

Vi köpte en ny bäddmadrass till vår säng samt beställde en byrå till köket. Byrån var dock beställningsvara och kommer nästa vecka. Ska bli bra med lite extra förvaring. Thea fick såklart lite också. Jag var ute efter tre saker när jag gick in på Kappahl. Det var strumpor, pyjamaser samt byxor. Detta var precis vad jag kom ut med! Inget annat =) Dessutom var det 25

regnig lördag

Höstväder igen efter ett par dagar med ritkigt varmt väder. Skumt det där. Idag är det rejält ruggigt med regn och gråa moln. Tobbe och Andreas håller på och fixar med att fylla igen det som de grävde under altanen. Usch vilket jobb säger jag bara.

Idag blir det lite fix med tvätten och sen i em/kväll ska vi käka tacos och fira Coffe som fyller 17 år idag!

Nu ska jag passa på att läsa lite bloggar medan Thea tar en tupplur. Hon var vaken tidigt idag så säckade ihop för en stund sen.

Ha en skön lördag kära läsare!