hmm

Snart midnatt. Har en het kamin på ena sidan om mig och en på den andra. Vi som trodde att febern var övergående nu. Ack så fel vi hade. Lillen blev varm igen på em så vi tog ett nytt besök på vårdcentralen. Precis innan vi skulle åka så tog jag tempen på en hängig snorpa. 39 grader! Då pös all luft ur mig. Suck! Virus, virus, virus. Bara att vänta ut.
Nu ikväll har vi lyxat till det med grillat kött. Efterrätten blev varma päron med after eight och glass! Det blev lite kortspel med pappa/morfar också. Mysig kväll trots allt!

bloggfix

Fastnade lite här på bloggen. Har testat att lägga in ett foto som bakgrund! (Om ni inte ser, tryck F5). Blev faktiskt lite fint! Vårigt om inte annat och lite mer levande. Blir så platt med bara en enfärgad bakgrund. Det svåra är att hitta ett bra foto. Trixade lite med headern också. Men får nog göra en ny framöver för denna är lite suddig...

Hur man kan ändra sin bloggdesign lär jag mig hos EMMA.

Nu, hemjobb!

solen...

.. är helt underbar idag och temperaturen har sträckt sig över 15 grader nu. Piggare barn idag men inte helt hundra. Vi tog i alla fall en promenad till apoteket och sen blev det en kortisfika hos gamlamor! Nu är vi på hemmaplan igen och barnen ska sova en stund och sen blir det lite käk. Funderar på vad vi ska ha på menyn idag!?

Jag ska passa på att jobba undan lite(!) och planera för kommande veckor, medan barnen sover.

Funderar på om vi ska spana in någon brasa ikväll, får se hur det blir.