fredagsmys

Med två barn hängandes i var sitt ben på mig så fixade jag tacogratäng som vi sen käkade. Det var mycket gott. Hade faktiskt längtat lite efter det. Var ett tag sen. På sommaren blir det så mycket grillat och annat. Fredagstacosen glöms liksom bort!

Nu ska jag snart krypa ner och småkika lite på Fångarna på fortet! Imorgon blir det nog en tur på loppis!

skolans födelsedag

Idag har vi firat att skolan fyller 30 år! Det blev lite extralyx med äpplepaj efter lunchen och sen uppträde och hurrande på skolgården. Vi lyssnade på fanfar och släppte iväg ballonger! Fantastiskt fint med alla ballonger som for iväg över himlen!
 

kolabrownies

Testar just nu att göra Bambis kolabrownies. De ser bara så underbart goda ut. Kan inte tro att de är annat heller. Frågan är bara om jag lyckas! Det visar sig! Jag har faktiskt aldrig bakat något med kondenserad mjölk förrut så det är lite spännande!
 
Halva veckan har gått och jag börjar komma mer och mer i fas. Det är så mycket hela tiden så utan min almanacka skulle jag inte klara mig. Så är det bara. Idag kom vi iväg till Pernilla och barnen för lite lek och fika. Missade ju förra onsdagen... Det var mycket trevligt! Barnen leker bra trots att det ibland blir långt mellan gångerna. Barn är fantastiska på det sättet. Tänk om vuxna kunde vara lika sociala och lättsamma som barn!
 
Nu ska jag snart mysa ner mig framför Robinson. Men först smälta choklad och smeta på! Sen provsmak efter en stund i kylen!