ny frisyr


Eftersom Thea så vackert klippte sig igår så fick jag försöka att fixa till resten av håret efteråt. Det var minsann inte lätt. Hon hade klippt mest på vänster sida. Det var en rejääääl hög med hår på golvet vill jag lova. Tur att hon inte karvade uppepå  huvudet eller i luggen och att det växer ut igen!

Har era barn klippt sig själva någon gång?


Numera ser hon ut så här! Glad och lika söt ändå! ♥

kortklippt

Idag har jag jobbat hela dagen och T kom iväg till förskolan med barnen. Kändes konstigt men samtidigt måste man ju komma igång någon gång!

Ikväll har jag och snorpan varit på barngymnastiken och hon är fortfarande lite försiktig. Några gånger till så är hon nog med i gänget sen. Hon är lite efterhängsen på stackars Tilde som inte alltid vill hålla i handen! Precis innan vi åkte iväg så passade Thea på att klippa sig själv. Inte så lite heller. Numera är hårsvallet ett minne blott och damen har hår ungefär till öronen. Inga tofsar där på ett tag...

Nu ska jag försöka få en lillplutt att ge upp och somna i sängen. Övertrött men kämpar ändå med att stå upp i sängen. Att de inte kan känna att det är skönt att bara lägga sig ner och somna!

Kvällen ska spenderas framför TV, mer än så orkar jag inte!

dessa..

.. nya skor är på väg hem till mig! Kommer bli toppen till våren och sommaren! Jag budade hem dem på Tradera men de är helt nya! Lagom klack till mig som inte kan föra mig i högre! Haha..