30 maj

Snart är majmånad också slut! Det är helt sjukt. Bara drygt två veckor kvar i skolan för eleverna och sen en extravecka för oss lärare!

Idag blev det mellanmål med mormor på altanen innan hon åkte till jobbet. Sen blev det bollspelande och bus på gräsmattan innan vi gick in och grejade. Det är helt underbart med trädgård! Jag älskar det!

Just nu slötittar jag på gårdagens Big Brother. Avslutar med att visa några av plaggen som mormor har fyllt på barnens garderober med. Allt från Lindex!

varierat väder

Efter två dagar med utflykter med mina elever så är jag rätt mör och trött i huvudet. Vi har haft trevliga och bra resor men det blir alltid lite speciellt när man är iväg och ska hålla koll på allt och alla. Igår stensomnade jag hos snorpan när jag skulle natta henne! Hihi..

Mamma hämtade barnen på förskolan idag. Känns skönt att det får komma "hem" lite tidigare när både jag och T jobbade sent. Det är lyxigt. Lillen hade blivit superglad när mormor uppenbarade sig i hallen! Jag är så glad över att de har en så nära relation! Tack mamma  (och pappa!) för att ni finns nära oss! ♥ ♥

Solen kom tillbaka på eftermiddagen efter att dagen började med regn-ruskväder. Skönt. Inte lika varmt idag som den senaste veckan men jag hoppas att värmen snart återvänder. Dagarna ramlar på och snart har vi sommarlov! Lovely!