halloween idag

Idag är det alltså Halloween! Det har ju blivit lite större i Sverige än det varit förr men i USA är det ju extremt. Det är extrakul att läsa Jennys blogg nu! Hon har pyntat huset med spöken, spindlar och pumpor! Själv så har jag bara några små spindlar i mitt ljusarrangemang på köksbordet. Kontrasten är rätt stor!
 
Skönt att vara lediga. Bubben har stökat hela morgonen (halva natten) och T är nog rätt trött på jobbet idag. Vi har ju turen att vara hemma och softa. Barnen har kollat lite på barnkanalen och jag har läst morgontidningen. Om en stund ska vi hoppa i kläderna och åka och hälsa på Johanna och hennes hästar. Det blir mysigt!
 
Läste i tidningen också att den nya lekplatsen här i byn är klar! Wey! Det får nog bli en tripp dit för att kolla läget i veckan. Avslutar med ett roligt halloweentips som jag läsa på fejjan.(Facebook)
 
Halloweentips för vuxna!
Klä upp dig i de snofsigaste du har. Gör dig så snygg som du bara kan!
Tag fram ett stort vinglas!!
Ring på hos dina grannar och vänner!!!!
När de öppnar håller du fram vinglaset, ler och säger: Hallo! viiin!

barnens alster

Det är så charmigt att pynta hemmet med barnens pyssel. Bubben hade (med lite hjälp!) gjort detta söta spöke på förskolan igår. Han var så stolt! Det hänger nu i köksgardinen. Snorpan älskar ju som ni vet att lägga pärlplattor så hennes senaste är denna fina platta som numera används som grytunderlägg!
 

halloween

 
Puh! En heldag på jobbet är nu till ända och jag är såå trött i huvudet. Det blir lite korvstoppning när man har studiedag även om det var mycket bra saker som diskuterades! Det var riktigt skönt att åka iväg och gympa en timme nu ikväll. Lite avslappnat och skönt efteråt. Jag och Snorpan hann med en sväng till mataffären också för att fylla på kylen. Jag passade på att unna mig en fint halloweenpynt!
 
Imorgon jobbar jag halvdag och sen är det höstlov resten av veckan! Mysigt med lite extratid med barnen!
 
Nu blir det sängen! Natti!