bondgårdsbesök

Idag har jag och barnen varit en tur till landet och träffat massa djur. Kusinerna från stan var med. Det var en jättehärlig fm. Vi tittade på hästar och höns samt får. Fåren var mysiga. Det var runt 100 stycken lamm i olika storlekar! Den yngsta var bara några timmar gammal! Barnen tyckte det var spännande! Vi köpte färska ägg från  gårdsbutiken och sen blev det fikapaus på café på hemvägen! Mys!
 
På onsdag väntar ko-släpp. Det ska också bli spännande. Jag har aldrig varit på det innan!

nytt

Nu har jag lekt lite med designen på bloggen igen. Jag är ju som ni vet inte någon mästare på det där men jag grejar med det jag kan! Är väl inte helt nöjd med headern men kanske fixar en annan framöver. Tyckte att bilden på mig i mössa inte stämde så bra med årstiden! =)
 
Tryck F5 om ni inte ser det nya!

elefanter i byn

Det är inte varje dag man har elefanter gåendes utanför jobbet (om man inte jobbar på en djurpark kanske!)! I tisdags var det så för mig i alla fall. Det var nämligen circus i byn! Smart drag att smälla upp tält, djur och lastbilar precis utanför förskola och skola! Barnen var i extas!! Vi tog promenad och kikade på alla djuren som  gick ute i små hagar. Det var förutom elefanterna också zebror, hästar, minihästar, kameler och hundar. Spännande värre!