torsdag redan

Veckan har trots sjukdomar gått hyffsat ok. Idag var jag på jobbet och barnen på förskolan igen. Skönt. Ännu bättre att det är fredag imorgon och jag slutar tidigt! Yey! Välkommen helg!
 
Dagens kvällsmat blev nachos. Mums! Riktigt gott. Nu ligger barnen och T och kollar på film. Jag ska passa på att ta en dusch och sen blir det Farmen och lite annat på TV. Såklart blir det några sidor i boken också innan ögonen stängs igen!
Snabb och god kvällsmat!

femtio nyanser

 
Jag bad om boktips för ett tag sen här på bloggen och de enda tipsen jag fick var om denna bok. Så nu har jag också fastnat! Så kul att äntligen ha kommit igång att läsa lite igen!!

idétorka

Trist och segt på bloggen nu ett tag. Har varken orkat eller haft lust. Så är det i perioder. Jag och barnen har varit hemma nu i två dagar igen. Vabruari var ju inte slut än... *suck*. Jag hoppas att det snarast är bra med allt vad sjukdomar heter. Jag har varit hemma med två pigga och glada barn denna gång men anledningen är att Bubben varit så extremt lös i magen så någon variant av magsjuka eller så måste det varit. Nog om det.
 
Just nu sitter de och pärlar samt halvkivas som man ska, syskon imellan. Bubben ska snart få hoppa ner i sängen och sova en stund. Han har nämligen varit vaken sen halv sju. Middagen får vi ta lite senare. Blev så sen frukost så nu laddar vi bara med lite äpple.
 
Hoppas ni alla har en fin dag!