grönt

Ni som följer mig på instagram och bloggen får stå ut med massa lika bilder. Det blir så. Är enkelt och smidigt! Dessa är från vår trädgård. Det är så grönt och härligt där nu! Majmånad är nog den finaste, inget som blommat över utan allt är nytt och fint! Imorgon ska jag försöka orka gräva klart smultron- och jordgubbsrabatten! Det tar sin lilla tid när man inte orkar samma som i vanliga fall. Tror att det kommer bli toppen när det blir klart i alla fall. Det är så mysigt när barnen kan gå och skörda bär själva sen framöver!

lyckad fika

Jordgubbskakan från igår var god! Phuuu! =)
 
Idag har det varit grått väder och jag är så sjukt trött. Men alla är trötta, vem man än pratar med. Vad kommer det sig? Tur att solen visar sig lite nu i kväll annars hade man nog somnat.
 
Jag har nu med små enkla förändringar gjort bloggen lite rosa, som ni ser, istället för orange! Lite förändring i livet skadar ju inte!  Hihi..
 
Kvällen ska spenderas framför Greys.
Nog för idag. Kram på er!

doften av jordgubbar

Bland det bästa med sommaren är jordgubbar och allt man kan göra med dem! Att äta dem som de är, är ju såklart det bästa men paj, kakor och annat är inte dumt det heller.

Idag kom jag på att jag ska ha onsdagsfikat på jobbet imorgon så det var bara att riva lite i skåpen. Lite jordgubbar fanns i frysen så det fick bli en jordgubbskaka. Hoppas den blir god. Det märker vi imorgon! Doften av jordgubbar som nu sprider sig i huset är i alla fall underbar.
 
Den ska serveras med vaniljvisp!