evighetsarbete

Det är evighetsarbete att lägga in alla foton från mobilen. Den nya telefonen har kommit och då måste jag byta simkort. Därför ska jag spara alla foton. Man tar ju knappt foton med nåt annat än mobilen nu för tiden! Jag lägger alla i en mapp nu så får jag sortera dem en annan dag.. puh..
 
 
Annars pågår städning, tvättning, lite pyntning och däckbyte på bilen denna lördag. Vad gör ni?

julklappsfix

Idag har det slagits in en massa julklappar. Känns skönt att ha köpt så pass många redan! Då kan man bara mysa, baka och njuta av december! Ljusstakarna och stjärnorna är på plats i fönstren och imorgon ska vi rota lite efter tomtar och annat pynt i källaren. Härligt!
 
Jag hoppas min jacka kommer imorgon och att den passar och känns bra! Har ju provat lite i affären men ska bli kul att prova hemma framför spegeln. I affären är det svårt att riktigt känna av, tycker jag.
 
Har fått förfrågan om att hänga med på en julkonsert också och vill hemskt gärna göra det! Lite lurigt med lillasyster bara. Men vi får testa lite med flaskan och se om hon kan ta den ifall hon inte skulle klara sig medan jag är borta en stund! =)
 
Nu ska jag surfa efter lite fler julklappar och sen lura på min egna önskelista..
 

adventsvecka

Denna vecka ska det fixas och pysslas lite inför advent. Det är så mysigt att ställa fram ljusstakarna och stjärnorna i fönstren. Blir stämning direkt! Tomtar och allt annat ska fram också, det blir så kort tid annars. Lika bra att köra rubbet!
 
Idag är barnen på förskolan och leker. Med skräckblandad förtjusning lämnade jag dem där då den där underbara kräksjukan har börjat. Det brukar ju komma som ett brev på  posten innan jul och ge sig sen framåt våren. Det är såå himla trist. Jag kan ju välja att ha dem hemma men å andra sidan kan vi lika gärna få det från annat håll också så jag vet inte. Får vi det så får vi det. B.L.Ä. är bara förnamnet. Nog om det.
 
Bild lånad från Kappahls hemsida.
 
 
Jag har beställt mig en för tidig julklapp! En ny vinterjacka! Jihoo! Hoppas den blir bra. För en gångs skull så tog jag en annan färg än svart..