klass 2-varning

Med en klass 2-varning på stormen i vårt område så sitter man nu här hemma med tända ljus och väntar. Regnet har öst ner under dagen och fortfarande så är det lugnt ute. Återstår att se vad som blir av detta väder. Lite läskigt med kraftig blåst. När naturens makter bestämmer så är vi inte så moppsiga. Det lär nog bli en del träd som faller och saker som far omkring, särskilt på svenska västkusten. Hua.
 
Hoppas ni alla får en bra kväll, busväder till trots!

julmässa

 
Idag blev det en tripp till julmässan i Hällekis! Vi har varit där i flera år nu och det är faktiskt riktigt trivsamt! Alltid blir det någon ny liten tomte till pyntningen och sen glögg och fudge. Fudgen ligger nu i frysen och inväntar advents- och julmys! En flaska av glöggen slinker nog ner snart! T köpte korv också för det gillar han! En mysig förmiddag som rundades av med pizza till lunch hos brorsan!
 
I eftermiddag/kväll har vi haft besök av T:s kompisar från Skövde. Det blev lyxfika med munkar, bullar och pepparkakor! Jättekul att träffas! Lillasyster fick en jättegosig overall från Newbie! Blir perfekt i vinter! Tack!

2 månader till julafton

Det blir mörkt så snabbt på kvällarna nu och snart ska klockan ställas om också! Kvällarna kommer bara försvinna. Om två månader är det julafton och om drygt en månad så ska det pyntas och adventsmysas. Känns lite inspirerande faktiskt! Snorpan längtar efter att göra pepparkakshus och baka julgodis. Hon har redan frågat T om han ska göra fudge som han brukar! Ska börja fundera lite på julklappar, det är alltid lika klurigt.
 
Idag har BVC varit på hembesök hos oss. Lillsnärtan väger nu 3985 gram! Tänk att hon varit hos oss i tre veckor redan! ♥