fynd

Jag vill bara visa allt jag fick för drygt 500 kr på barnklädesloppisen igår! Det var inte mycket folk alls och jag hittade mycket bra grejer till barnen. Toppen! Snorpan var supernöjd över allt och Bubben jublade såklart över sina Blixten-tröjor!
 
 
 
  
 
 
 
 

sista söndagen i september

Nu är snart hela september förbi också. Jisses vad det går! Vi har haft toppenväder nu denna månaden också. Skönt att hösten inte känns så deppig. Antar att det kommer komma lite regniga dagar framöver men det hör liksom till! Vi har ju faktiskt möjligheten till att stanna hemma, inne då! Det är ju lyxigt!
 
Spännande att titta på en riktig konståkningstjej!
 
Idag har jag och Snorpan varit i stan. Jag har passat på att storhandla medan Snorpan var hos farmor! Innan dess var vi i ishallen på skridskoskola tillsammans med kusinen! Det var också kul. Barnen var jätteduktiga! Nu är det dock en trött tjej som ligger och slöar framför TV:n!
 
Igår fyndade jag på barnklädes-loppis, återkommer med bilder på mina fynd!

fin höstdag

 
Idag har det varit en fin höstdag. Barnen fick vara lediga från förskolan och vi var ute och grejade lite i trädgården. Röjde på leksaker och rensade lite. Blev en del till återvinningen och resten har ställts in i garaget i väntan på våren. Känns skönt att slippa tänka på det. Återstår att se hur vi ska göra med trädgårdsmöblerna som står på framsidan. De kanske får stå kvar över vintern.
 
Barnen härjar som aldrig förr här hemma nu och jag är helt slut. Skulle helst vilja lägga mig och sova. Hoppas på att T kommer hem snart och kan ta över. Eftersom jag inte fått min sömnlur på dagen idag så märks det nu. De andra dagarna har jag sovit ett par timmar mitt på dagen när barnen varit på förskolan. Då har jag orkat på ett annat sätt på kvällarna. Puh..
 
Ge mig en pizza till kvällsmat tack!
Trevlig fredagskväll på er allihop!