Glad Valborg

Vill önska alla mina läsare en Glad Valborg! (o Grattis till Kungen!)
 
Här skiner solen idag också även om temperaturen är lite lägre än vad tidigare dagar visat! Jag och barnen ska strax ta en promenad. Underbart. Det är inte alls så tokigt att vara föräldraledig den här tiden på året även om det är håll-i-gång med tre små skatter (viljor!) hemma!
 
 
Foto: Anna Johansson
 
 
Ta hand om er och njut av extrahelg! ♥
Gör mig extraglad och lämna några ord i kommentarsfältet!

vackert

Lillasyster fick så många fina dopgåvor! Helt fantastiskt så mycket fina prylar det finns egentligen! Det är en enorm industri det där med barnprylar! Jisses!
 
En av gåvorna är den här helt underbara tavlan! Visst är den fin!?
Kommer bli toppen i framtida rummet!
 
 

sista helgen..

Nu är sista helgen i april förbi. Jösses vad tiden ramlar på! Snart är sommaren här med semester, grill, varma kvällar, bad, utflykter och familjemys. L.O.V.E.L.Y! Lite försmak av sommaren har vi allt fått genom detta underbara väder!
 
Igår hade vi dop för lillasyster och lillkusin och det var lyckat. En hel del fixande innan med mat och tårta men det blev bra till slut. Det var håll-i-gång på alla barnen i kyrkan men ett fint top ändå. Vi är nöjda! Men det är riktigt skönt att det är över nu! Puh! Har varit så mycket på sistone så nu känns det skönt att man inte ska ordna några fler kalas själv på ett tag.
 
Jag imponerade med servettrosor som dekoration på borden!