höstfint

Sommarblommorna hade verkligen gjort sitt i krukorna så det var riktigt kul att pynta med lite nytt. Mamma hjälpte mig att handla blommor när hon ändå var i blomsteraffären och sen kunde jag fixa. Äpplen och rönnbär är verkligen tacksamt höstpynt och det blir så fint med lite färg!
 
Nu ska jag bara fixa lite på inglasade altanen också. Men där får det bli något enkelt då vi inte är där så mycket nu när det blir kallare. Det känns i luften att det är höst på ingång och det känns lite konstigt. Sommaren var så härlig och på bara några dagar så ramlade hösten på en.
 
Tända ljus, filmmys och fleecefiltar. Hösten kan vara charmig den också.
 

känslan...

..när man sitter ner en stund och faktiskt HÖR vad som spelas på radion. Det händer inte så ofta med tre småttingar i huset! Radion går i stort sett alltid i bakgrunden här hemma men det är sällan man hör exakt vilken låt det är. Nu sitter jag här. Vid köksbordet. Har precis ätit lunch i min ensamhet! Lillasyster sover i vagnen på altanen efter en förmiddag på Öppna Förskolan, Bubben är och leker på förskolan och Snorpan är i skolan.
 
Det är ovant med tystnad, eller ja, ljudet från radion.
Jag hör att det är Michael Jacksons Bad som spelas.
Tänk att man kan njuta så av just den låten. Hihi.
 
Nu ska jag snart hämta hem de små godingarna igen och livet ramlar tillbaka med stoj och lek! Så som det ska vara när man är fullt upp i småbarnsåren. ♥
 
Det gäller att njuta av stunderna.
Ta vara på dem, med ljud eller utan!
 
Gå gärna in på Golifesweden och beställ armband till förmån för forskning!
Ingen kan göra allt men alla kan göra något!
 

blodpudding

Har precis mutat mina tre kiddos med blodpudding. Japp, ni läste rätt! Det blir jubel, handklappningar och halleluja varenda gång detta serveras i vårt hus. Snabbt, smidigt och billigt! Det enda viktiga är att det finns äpplemos och lingonsylt hemma!
Gah, annars har dessa två dagar varit intensiva. Snorpan har börjat förskoleklass och det har varit mycket spänningar och förändringar för både henne och oss andra. Men, men, snart är vi nog inne i de nya rutinerna och det blir lättare för alla. Imorgon vankas jobb för mig. Rena semestern att få gå upp och bara ha sig själv att utfodra med frukost, klä på och ta med ut! Jösses!