vackert

Himlen var vacker igår. T har karvat i våra björkar, som ni ser, så nu blir det ett helt annat ljus inne på altanen på baksidan! Vackert! Igår spelade vi sällskapsspel till midnatt och det var fantastiskt att sitta där ute i sommarkvällen. Tänk att vi fått en lika underbar sommar med mycket bad, sol och värme, precis som förra året! Hallelujamoment var väl midsommaren i år, då vi klarade en hel midsommarafton utan en droppe regn!
 
Tack till er som lämnar kommentarer, även om ni är få. Häromdagen hade jag över 50 unika besökare och endast EN (!) hade kommenterat, hallå eller!? Tänk på mig som undrar vilka ni är! Säger som mamma brukar säga, "Jag är inte nyfiken jag är bara intresserad!"
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Kära Anna!
Så sant, att vi haft en underbar sommar, vi som älskar sol och bad! Härlig himmelsbild, igår tittade jag på en film som hette himlen finns på riktigt, stark och berörande om det vi inte sett ännu! Jag tror på Guds kärlek till oss små människor! Känner oxå en stor Tacksamhet över sommar barnen livet här och nu!!
Kram till dig❤️

Kommentera här: