det är inte..

.. svårt att få dagarna att gå när man är ledig hela familjen. Vi har massor att pyssla med i huset och lite av det ska fixas under semestern. Sen får man inte ägna all tid åt huset för då skulle hela semestern vara borta. Det finns liksom alltid något att pyssla med. Regniga dagar får man passa på!
 
Idag har Snorpan varit iväg och lekt med en kompis, hela dagen! När blev hon så stor!? Har ännu inte vant mig vid att hon leker med kompisar på egen hand, utan att ha mamma hack i häl! Stora tjejen! Om några veckor är det dags att kliva in i skollivet. Jösses! ♥
 
Måste bara avsluta detta ordbajsande som det blev idag, med att säga tack till er som lämnar några ord i kommentarsfältet!! Ni gör mig glad!

rensning pågår..

...på mitt kontor. Det ska bli så skönt att bli av med lite gamla papper, pärmar och böcker. Det värsta (och bästa!?) när man börjar riva är ju att man hittar massa minnen och roliga saker som man bara måste läsa på direkten! Gamla skolböcker, teckningar och berättelser. Böcker man läst och saker man sparat. Då tar det väldans lång tid innan man blir klar.
 
Men nu har jag i alla fall börjat.
Lådan till Second Hand börjar så smått att fyllas på.
Fortsätter en annan dag.

svenska sommaren

Nu skiner solen och det är varmt. Jätteskönt. Dessutom fredag och ledigt! Måste säga att den svenska sommaren är så omväxlande. För en timme sen såg det nämligen ut såhär...
 
Hagel och driv-is! Haha, man kan inte annat än att garva åt saken!
Trevlig helg på er!