nostalgisk

Härom veckan så köpte jag ett par små stövlar på loppis. De är tänkta till lillasyster sen framöver när hon behöver det. Jag köpte dem av en kvinna vars barn jag hade hand om på förskolan för många år sen. Jag blir alldeles nostalgisk när jag ser de där små stövlarna. Jag kommer nämligen ihåg dem när hennes dotter hade dem! Det är många gånger jag hjälpt den lilla flickan (som nu är ett skolbarn!) med att ta på de där små stövlarna.
 
Jag shoppar mycket. Både nytt och gammalt.
Våra barn har mycket kläder att välja bland.
När de tröttnat eller växt ur så säljer vi dem eller ger bort dem vidare.
 
Idag var jag iväg en sväng på barnklädesloppis. Det var så mycket kläder och prylar och så mycket folk på liten yta. Som tur var hade jag inga barn med mig utan kunde gå och riva där själv. Hittade en del. Främst till lillasyster. Visar när jag tvättat det.
 
Det är toppen att det blivit så poppis med loppis!
 
 

tiden kör racer

Seriöst!
 
Juni börjar närma sig och vi har betat av de där hektiska, fullproppade och smått hysteriska vårmånaderna, mars, april och maj. Känns rätt skönt men vart tar tiden vägen? Gah! Lillasyster blir 8 månader nu i veckan och det känns helt absurt! Hallå, tjena, var det inte nyss hon kom till oss!?! Det gäller att leva här och nu, tänk på det kära ni!
 
 
Nu ser vi fram emot midsommar och lång semester tillsammans. Ledighet för alla i familjen!
 
 

isvindar och eld

Kyliga vindar idag. Så konstigt när man vant sig vid högsommarvärme. Men, men, det var bara att hoppa i jackan igen. Det gäller att vara flexibel. Haha.
 
Snorpan är iväg extra på förskolan för de har Bamses brandskola med brandkåren! Så spännande och kul att få besöka brandstationen. För övrigt tycker jag att det är ett mycket bra initiativ av brandförsvaret att ha såna träffar för barnen. Att lära sig om bränder och eld är ju livsviktigt. Mer effektfullt med att träffa brandmän som förmedlar detta än föräldrarnas bannor om att elden är farlig..
 
 
Hoppas ni får en trevlig lååånghelg!