micropauser

Som småbarnsförälder får man vara glad när man lyckas med att ta micropauser i sitt liv. Det händer alltid något och när man gjort ett försök att slå ner rumpen i soffan för att bläddra i dagens tidning så kan det mycket väl vara så att man får resa sig efter 2 minuter igen. Det är liksom så det är. Med tre små kottar som vill ha hjälp och uppmärksamhet av olika slag så blir det ofta att man får dricka ljummet eller kallt kaffe samt bläddra i tidningen som är flera dagar gammal. Eller så kanske tidningen hinner bli tändmaterial i braskaminen innan den är färdigläst. Haha, that´s life.
 
Att få duscha ifred är att likställa med ett hallelujamoment, som Kishti Tomita hade sagt!
 
Vissa dagar undrar jag hur man orkar. Hur man orkar att sova som en kratta veckor i sträck, ha fullt upp hela dagarna med lek, stoj (eller jobb som för T) och sen dessutom fixa hem och hushåll kryddat med lite trots och tålamodstestande. De som skaffar barn för att reparera ett krassligt förhållande, de gräver verkligen sin egna grav! Snacka om prövningar!
 
Ha en fin vecka!
Välkomna, ni nya besökare som hittat hit!
 
 

resultatet

Ja, här har ni resultatet av tidigare inlägg om löven! Snorpan har så mycket pysselidéer och hon hittar alltid saker att klippa, klistra och måla i. Detta har hon gjort helt själv och jag tycker det blev fantastiskt fint. Hoppas den kreativiteten hänger i! Pyssel är bra!
 

wow mamma!

Snorpan fastnade här när vi var på väg hem från skolan idag. "Wow mamma! Jag måste plocka löv att pyssla med!". Hela cykelkorgen var full med vackra, gula höstlöv när vi fortsatte hemåt. Självklart blev det pyssel hemma sen. Måla, klippa och klistra! November har varit väldans grå och trist. Idag har det varit så mörkt hela dagen. Denna bild känns trots allt lite ljusare!