julklappstankar och halloween

Det har varit en härlig höstlovsvecka med mycket slappande och mysigheter. Vi har passat på att träffa nästan alla barnens kusiner och de har lekt och haft skoj. Självklart blev det lite halloweenpyssel och utklädnad. Det hör till. En extratanke till alla fina människor som inte längre finns hos oss också.

Idag har vi diskuterat lite julklappar och skickat iväg första beställningen. Känns faktiskt skönt att ha kommit igång med det då vi har ett gäng att köpa till. Sen tycker jag att det är lite charmigt att gå ut i julhandeln och handla men det kan man ju göra ändå! Om man är klar innan så kan man ju slappna av på ett annat sätt. Har ni börjat fundera kring julklappar?
 
Jag har även beställt var sin adventskalender till barnen idag. Återkommer om dem! Hoppas ni alla har haft en härlig Allahelgonahelg! Tipsa gärna om det är någon av er som har en egen blogg! Jag vill läsa!!
 

Kommentarer:

1 Elin - Livat på torpet :

skriven

Jag har redan köpt massor med julklappar. Tanken var att det är skönt att börja i tid. Men jag inser att risken är stor att det hinner bli galet många istället ;)
Kram

Svar: Ja det är väl så. Men om man är klar så kan man bara mysshoppa i december. Då har man helt plötsligt råd med de där små extrasakerna!
storasyrran

2 Jessica Lindström, egen företagare.:

skriven

Nej, hos oss har det inte blivit några julklappar inhandlade ännu.. Blir väl som vanligt att man får åka in till staden mitten av december och tokshoppa i all hast :P Brukar bli så :P

Svar: Ja, det är lätt att det blir så men jag vill inte det detta år! Jag vill kunna mysshoppa i december! =)
storasyrran

Kommentera här: