tiden springer iväg

Jiiiises vad tiden springer iväg hela tiden! Fullt upp med jobb och fixande hemma. Vi har rivit ut golv och väggpanel ur källaren nu för att det ska göras om för att bli sovrum och kontor. Längtar! Kommer bli toppenbra! Barnen är så nöjda nu med var sitt rum! Känns kanon!
Källaren just nu.. 
 
Det har regnat ett par dagar nu men jag hoppas att den sköna vårsolen visar sig snart igen. Är sugen på att fixa med pallkragarna i helgen när vi är lediga och då vore det ju nice med härligt väder. 
 
 
 

våååååååår!

 
Alltså, våren måste ändå vara den klart vackraste årstiden. Allt blir så fint ute. Människor njuter verkligen av varje liten solstrimma och det börjar rivas i trädgårdar. Man blir så inspirerad och det blir en lång lista i skallen på allt man vill göra. Det svåra är att välja! För ni vet att det är omöjligt att hinna med allt. Det ska vara på lagom nivå så man hinner att sitta ner och ta en kaffe i solväggen också! Prioriteringar! 
 
Vi är på hemmaplan och kurerar oss från andra sjukstugan på kort tid och jag hoppas verkligen att vi får vara friska ett tag nu! Det är så trist att vara sjuk och barnen blir så uttråkade. Idag ska det städas av igen och tvättmaskinen går för fullt. Det är bra att man kan hänga ut tvätt nu, det torkar faktiskt riktigt snabbt i solen!
 
Jag ska kolla över lite jobb inför veckan också. Det känns bra att vara lite förberedd för veckans lektioner och hur man ska lägga upp det. Fick en liten fin besökare från Borås Zoo också som ska få följa med till jobbet. Återkommer om det!

påskdagen

Solen skiner och barnen har lekt utomhus läääänge! Det är härligt. Känns verkligen underbart att våren känns nu. Fortfarande aningen kyligt för att kunna gå utan vantar men i solväggen värmer det gott. Jag satt i solen och läste förut när barnen lekte! Lovely! Hoppas på många sådana dagar framöver. Med sol och lek! Självklart ser vi fram emot mer lek med kusinerna framöver.
 
Tänk att denna lovveckan snart är till ända. Det går snabbt. Jag hade väl tänkt mig lite saker annorlunda men med små barn blir det ju sällan som man tänkt sig! Det är bara att ta dagarna som de kommer och göra det som passar! Det brukar bli bra till slut ändå! 
 
Hoppas ni alla haft en bra påskhelg!
Här har det trots sjukdomar, blivit en hel del god mat, påskägg och mys!