våååååååår!

 
Alltså, våren måste ändå vara den klart vackraste årstiden. Allt blir så fint ute. Människor njuter verkligen av varje liten solstrimma och det börjar rivas i trädgårdar. Man blir så inspirerad och det blir en lång lista i skallen på allt man vill göra. Det svåra är att välja! För ni vet att det är omöjligt att hinna med allt. Det ska vara på lagom nivå så man hinner att sitta ner och ta en kaffe i solväggen också! Prioriteringar! 
 
Vi är på hemmaplan och kurerar oss från andra sjukstugan på kort tid och jag hoppas verkligen att vi får vara friska ett tag nu! Det är så trist att vara sjuk och barnen blir så uttråkade. Idag ska det städas av igen och tvättmaskinen går för fullt. Det är bra att man kan hänga ut tvätt nu, det torkar faktiskt riktigt snabbt i solen!
 
Jag ska kolla över lite jobb inför veckan också. Det känns bra att vara lite förberedd för veckans lektioner och hur man ska lägga upp det. Fick en liten fin besökare från Borås Zoo också som ska få följa med till jobbet. Återkommer om det!

Kommentera här: