Gott nytt år!

Jösses! Här har tiden bara passerat och det har gått och blivit nytt år! Vi skulle firat in det nya året med vänner men det blev ändrade planer då vi har en liten prickig dam här hemma! Så kan det gå. Men vi hade en mysig tre-rätters-middag hemma, vår egna lilla familj. Helt ok det också! Barnen somnade en efter en och vid tolvslaget var det bara jag och T vakna. Vi öppnade en flaska med bubbel som smakade urk! Jag fixade inte att dricka upp det! Haha, fick bli en drink istället, med llikör 43! Mycket godare!
 
Detta året kommer bli minst sagt spännande. Jag ska börja jobba på riktigt och det känns kul! Lite oklarheter som dykt upp under lovet men jag hoppas att det snart ska vara fixat och att allt kommer bli bra. Lillasyster ska stövla in på förskolan och jag tror och håller tummarna för att det kommer bli toppen för henne där.
 
 
Snön var här på besök i några dagar och det blev mycket lek ute då! Barnen älskar det. Tyvärr hade allt töat bort imorse när vi vaknade. Men vi hoppas att det kommer lite nytt snart igen. Det ljusar upp världen lite med snön. Det behövs! Jag tycker om snön men allra helst när den ligger kvar. Så trist med blaskandet och töandet för att sen behöva skotta och fixa igen.
 
Jag vill önska er alla en fin början på det nya året och hoppas ni följer mig framöver också även om inläggen lyser med sin frånvaro ibland! Ta hand om er, det finns inga som är som ni! ♥ ♥
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Det blir inte ofta som man tänkt med små barn!
God fortsättning på 2015!

2 Anonym:

skriven

Önsksr Renée

3 Jeanette:

skriven

Ni fick också en lugn nyår! ☺️ Liksom vi, men vi har skjutit på trerätters. 😉 Går ju inte ihop med magsjuka. God fortsättning! 😄

Kommentera här: