känslan..

..när två dagar har gått av helgen och det fortfarande är lika länge kvar! Det är helt underbart! Långhelg var 
verkligen behövligt nu. Sen att det har varit två dagar med strålande solsken och underbart väder är ju bara plus! Jag och tjejerna har varit en sväng på vårmarknad i stan idag. Snorpan har fått shoppa för egna pengar. En cool keps, tröja och två leggings blev inköpen och hon var så nöjd! ! Sen spanade vi in Samir och Victor som var på besök på torget. Lattjo!
 
 
Annars har vi fått en del gjort i trädgården och det känns skönt. Ska fixa några hallonbuskar nu också så får det vara bra för denna säsong. Vi har tryckt ner potatis, lök samt sått dill, morötter, rädisor m.m. Mysigt med lite hemmaodlat! Barnen tycker det är spännande när det börjar gro och växa! 

 
 
 
 

hängde ut tvätt...

...igår för det var solsken och lite blåst. Alltså perfekt torkväder! Hela torkvindan med handdukar. Som jag sedan glömde av att ta in.
 
Behöver jag ens skriva vilket väder det varit idag?
Nej, tänkte väl det. Blev en omtvätt om man säger så.
Ibland blir man så trött på sig själv.
 
Nåväl, värre saker har ju hänt liksom så bara att tvätta igen och se glad ut. Nu är ju grillsäsongen igång och det känns underbart. Alla middagar som snabbt kan fixas på grillen. Ser fram emot detta. Igår blev det grillspett och häromdagen lax i folie med vitlöksost! Yummi! 
 

mycket skrivande

 

Det är mycket skrivande här hemma nu. Snorpan pysslar med det hela tiden! Skriver små, söta lappar. Klipper och klistrar. Det är mycket kärlek! Hjärtan och fina små meddelanden. Tänk att lilla Snorpan blivit så stor så hon kan skriva! Till hösten ska hon börja första klass! Det är svårt att greppa hur snabbt allt sker. Det gäller att fånga dagen och ta vara på nuet!
 
Hoppas ni får en fin valborgshelg!